ElectrocasniceFierbatoareFierbător de apă Morphy Richards Venture, inox
Ofertă -30 %

Fierbător de apă Morphy Richards Venture, inox

Referinţă: 100130EERROM
în stoc
409,00 lei
286,30 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Fierbătorul de apă din inox Venture este inspirat din stilul clasic englezesc. Acesta combină forma tradițională de piramidă cu cele mai noi și necesare funcții de preparare a băuturilor fierbinți. Alege fierbătorul electric din inox Venture, iar bucătăria ta va căpăta o personalitate ieșită din comun.

Distribuie
409,00 lei
286,30 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

Capacitate de 1,5 litri și element de fierbere rapidă de 3kW

Capacitatea generoasă de 1,5 litri propune fierbătorul din inox Venture ca alegerea ideală pentru familii și prieteni datorită posibilității de a prepara 6 băuturi în același timp. În plus, elementul de fierbere puternic de 3kW al cănii electrice aduce apa la punctul de fierbere rapid, reducând cu mult timpul de așteptare pentru o nouă rundă de băuturi fierbinți.

Gradație transparentă

De acum, poți fierbe doar câtă apă e necesară. Gradația transparentă îți îngăduie să observi rapid cantitatea de apă rămasă în fierbător, un detaliu ce optimizează consumul de energie.

Compartiment de depozitare a cablului

Cablul fierbătorului se poate atașa ușor de baza aparatului, lăsând în afară doar lungimea necesară pentru a ajunge la priză. Astfel nu rămâne la vedere decât fierbătorul pentru a eficientiza spațiul liber de pe blatul de bucătărie.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…