ElectrocasniceFiare si statii de calcatFiare de calcatFier de călcat cu abur Morphy Richards Turbosteam Pro cu IntelliTemp

Fier de călcat cu abur Morphy Richards Turbosteam Pro cu IntelliTemp

Loading reviews...
Referinţă: 303131EER
stoc limitat3
479,00 lei

(TVA Inclus)

Îți prezentăm Fierul de călcat cu abur Morphy Richards Turbosteam Pro cu două setări de temperatură pentru a obține maximum de performanță, maximum de confort.
Întreaga serie de fiare de călcat Turbosteam Pro a fost creată pentru naturalețe în utilizare, viteză și confort. Acest model se distinge printr-un control mult mai simplificat al selecției de temperatură, aducând ușurință cât și eficiență în călcarea hainelor. Alege fie IntelliTemp, o funcție potrivită oricăror materiale care pot fi călcate, de la cașmir la bumbac, fie setarea Max pentru materiale groase și cute dificile.

Cantitate

Adaugă la favorite

Distribuie

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită*

Plăți sigure

Funcția Intellitemp

Funcția Intellitemp face posibilă setarea unei singure temperaturi pentru toate tipurile de țesături: poți trece de la mătase la denim fără a modifica temperatura, cu garanția ca țesăturile nu se vor arde.

Funcția Turbo Boost

Cu o simplă apăsare de buton poți trece de la Intellitemp la funcția Max pentru a îndepărta cu ajutorul aburilor până și cele mai dificile cute.

Talpă cu tehnologia Tri-Zone

Talpa fierului de călcat distribuie aburul și puterea de călcare exact acolo unde trebuie, datorită celor trei zone: zona jetului de aburi, a debitului de abur constant și a zonei de presare, care înlătură eficient cutele și umeazeala.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…

produse similare