ElectrocasniceFiare si statii de calcatStatii de calcatStație de călcat Morphy Richards Power Steam cu IntelliTemp

Stație de călcat Morphy Richards Power Steam cu IntelliTemp

Loading reviews...
Referinţă: 333300EER
în stoc
799,00 lei

(TVA Inclus)

Stația de călcat Morphy Richards Power Steam IntelliTemp oferă performanță și confort maxime. Cu o presiune a pompei de 5 bari și abur continuu de 100g, Power Steam alunecă fără nicio dificultate peste cute.

Cantitate

Adaugă la favorite

Distribuie

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită*

Plăți sigure

Compact și de o greutate mică

Rezervorul de 1,5 litri te ajută să treci prin mult mai multe haine de călcat fără pauze pentru reumplere. Stațiile de călcat pot fi câteodată prea greoaie sau dificile de depozitat, însă aparatul Power Steam este cu 32% mai mic și cu 42% mai ușor decât o stație de călcat standard - ideal pentru a-l mânui și a-l depozita cu ușurință.

Garantat fără arderea hainelor

Setarea Intellitemp permite călcarea fără ajustarea temperaturii, astfel încât poți trece de la lână la mătase sau invers, fără să aștepți răcirea sau încălzirea aparatului. În plus, dacă este lăsat pornit accidental, se va opri automat, ceea ce-l face un dispozitiv complet sigur.

Aburi puternici împotriva cutelor

Puterea de 2600W și pompa de presiune de 5 bari lucrează perfect împreună pentru a obține abur constant de 110g. Aburul relaxează țesăturile hainelor astfel încât îndreptarea cutelor devine ușoară. Mai mult, dacă ești pe grabă aparatul Power Steam ajunge la temperatura ideală în mai puțin de un minut.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…

produse similare