ElectrocasniceFiare si statii de calcatStatii de calcatAparat de călcat vertical cu abur Morphy Richards Express Steam
Ofertă -25 %

Aparat de călcat vertical cu abur Morphy Richards Express Steam

Referinţă: 361000EERROM
în stoc
329,00 lei
246,75 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Aparatul de călcat vertical Morphy Richards cu abur de voiaj, mereu la îndemână! Îndreaptă cutele și împrospătează țesăturile.

Distribuie
329,00 lei
246,75 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

Obțineți rezultate mai rapid

Gata de utilizare în doar 35 de secunde, aparatul de călcat vertical cu abur Morphy Richards Express Steam îndepărtează cutele și mirosurile din țesături fără a fi nevoie de o masă de călcat. Perfect pentru a păstra hainele, perdelele și așternuturile arătând cât mai bine, atunci când timpul este limitat.

Îndepărtează bacteriile, cutele și mirosurile

Aparatul de călcat vertical cu abur Express Steam Garment elimină fără efort 99,9% bacterii, cute și mirosuri din toate țesăturile. Îndepărtează cutele și mirosurile chiar și din cele mai delicate țesături, fără timpul sau cheltuiala de a le trimite la curățătorie.

Jet dublu de abur

Două setări de abur pentru mai mult control și un rezervor de apă de 260 ml pentru până la 15 minute de aburire continuă. Setarea modului Eco de abur - conservă apa și crește timpul de aburire al aparatului de călcat vertical; ideal pentru o reîmprospătare rapidă. Setarea aburului turbo - pentru a aborda cele mai încăpățânate cute.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…