ElectrocasniceAparate pentru prepararea mancariiRoboti de bucatarieRobot de bucătărie Morphy Richards Prepstar Gri
Ofertă -45 %

Robot de bucătărie Morphy Richards Prepstar Gri

Referinţă: 401014EERROM
stoc limitat5
649,00 lei
356,95 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită în perioada 1 - 30 iunie

Adaugă la favorite

Robotul de bucătărie Prepstar este unic și compact, dimensiunile sale fiind la jumătate din cele ale unui robot convențional, având totodată o capacitate dublă! Dacă și tu dorești să pregătești mese sănătoase și hrănitoare, fără a utiliza multe ustensile și dispozitive, robotul Prepstar este alegerea perfectă pentru tine.

Distribuie
649,00 lei
356,95 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită
în perioada 1-30 iunie

Plăți sigure

Fii MasterPrep - pregătirea mesei nu mai are niciun secret!

Viețile noastre ocupate și haotice sunt atât de solicitante încât mulți dintre noi ne chinuim pentru a găsi timp de preparare a meselor sănătoase și nutritive. De multe ori se ajunge la mese rapide și nesănătoase din cauza numărului copleșitor de ustensile de bucătărie care sunt necesare în prepararea unui singur fel de mâncare. Robotul de bucătărie Prepstar își propune să schimbe acest lucru.

Un singur instrument, multiple posibilități

Robotul de bucătărie multifuncțional Prepstar este versatil, întrucât poate prepara diverse feluri delicioase de mâncare, cu diferite ingrediente, prin simpla atașare a accesoriului dorit. Lama de tocat este perfectă atât pentru a crea pesto, salsa, cât și pentru zdrobirea cărnii, nucilor și gheții. Datorită celor 3 răzătoare fine, poți tăia cubulețe sau diverse ingrediente, precum salate și brânză. Folosește telul inclus pentru a bate aluatul de prăjitură, cel pentru biscuiți sau crema de unt. Totodată, telul este perfect pentru smântână și maioneză.

Mod de depozitare unic - Totul se păstrează în interior!

Prepstar este unic și compact, dimensiunile sale fiind la jumătate din cele ale unui robot de bucătărie obișnuit, având totodată o capacitate dublă! Se potrivește perfect în interiorul unui dulap de bucătărie standard, depășind dezavantajul altor procesoare de alimente care sunt prea înalte pentru a fi depozitate îngrijit. În interiorul bolului de amestecare încape o capacitate de 4L, iar robotul de bucătărie deține un compartiment de depozitare pentru cele 6 accesorii care se pot schimba (atunci când nu sunt utilizate).

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…