ElectrocasniceAparate de gatitSlow cookersSlow cooker Morphy Richards Sear and Stew Rose Gold 3,5L
Ofertă -25 %

Slow cooker Morphy Richards Sear and Stew Rose Gold 3,5L

Referinţă: 460016EERROM
în stoc
329,00 lei
246,75 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită în perioada 1 - 30 iunie

Adaugă la favorite

Gătitul lent este unul dintre cele mai sănătoase și convenabile metode de a găti mâncare pentru întreaga familie. Slow cooker-ul Sear and Stew de la Morphy Richards cu o capacitate de 3.5L îți permite să gătești mâncarea, cu beneficiul că o poți rumeni în aceeași oală.

Distribuie
329,00 lei
246,75 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită
în perioada 1-30 iunie

Plăți sigure

Folosești un singur vas de gătit, de la început până la sfârșit

Tot ce trebuie să faci este să adaugi ingredientele, să le lași să fiarbă înnăbușit pentru 4-10 ore și să te bucuri de o mâncare delicioasă gătită perfect. Prepară feluri de mâncare deosebite, precum coaste pe grătar sau chiar prăjituri, aproape fără niciun efort.

3 programe de gătire adaptate stilului tău

Având 3 programe de gătire diferite, și anume încet, mediu și rapid, ai posibilitatea să selectezi programul care ți se potrivește perfect. Datorită posibilității de a selecta un program de gătire între 4 și 10 ore, poți alege fie să lași slow cooker-ul să pregătească mâncarea înnabușit cât ești la muncă, fie să setezi seara programul rapid de gătire, gata în doar câteva ore. Indiferent de programul pe care îl alegi, poți fi sigur că te vei bucura de o mâncare gătită perfect chiar atunci când ți-o dorești.

Utilizare sigură

Fiecare produs Morphy Richards este conceput nu numai pentru a realiza mese delicioase, ci și pentru o utilizare sigură.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…