ElectrocasniceAparate de gatitSlow cookersSlow Cooker Morphy Richards Sear and Stew Rose Gold

Slow Cooker Morphy Richards Sear and Stew Rose Gold

Se încarcă recenziile...
Referinţă: 461016
în stoc
409,00 lei

(TVA Inclus)

Gătitul la slow cooker este una dintre cele mai sănătoase și economice metode de preparare a mâncării pentru întreaga familie. Noi, cei de la Morphy Richards, înțelegem că nu ai întotdeauna timp să pregătești și să gătești acasă feluri de mâncare hrănitoare de la zero și să le și supraveghezi în timpul gătirii.

Cantitate

Adaugă la favorite

Distribuie

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită*

Plăți sigure

Un singur vas de gătit de la început până la final

Doar adaugă ingredientele, lasă slow cooker-ul să le gătească lent pe o perioadă între 4 și 10 ore și bucură-te de o masă delicioasă, gătită perfect. Prepară feluri de mâncare speciale, precum costițe de porc sau chiar prăjituri, fără aproape niciun efort.

3 funcții de gătire adaptate la programul tău

Slow cooker-ul este dotat cu 3 setări de temperatură (scăzută, medie sau mare) pentru a alege programul care ți se potrivește. Având posibilitatea de a-l programa să gătească între 4 și 10 ore, fie îl poți porni când pleci la serviciu, fie îl poți seta pe temperatură înaltă pentru a găti seara în doar câteva ore. Indiferent de setarea pe care o alegi, poți fi sigur că vei savura o mâncare gătită perfect, exact atunci când o dorești.

Utilizare sigură

Produsele Morphy Richards nu sunt proiectate doar pentru a găti mese delicioase, ci și pentru a fi fi utilizate în siguranță.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…

produse similare