ElectrocasniceAparate de gatitAparate de gatit cu aburiAparat de gătit cu aburi Morphy Richards Intellisteam

Aparat de gătit cu aburi Morphy Richards Intellisteam

Loading reviews...
Referinţă: 470006EE
în stoc
929,00 lei

(TVA Inclus)

Intellisteam de la Morphy Richards reprezintă soluția perfect sincronizată pentru o masă completă. Noul aparat de gătit cu abur Intellisteam este soluția ideală pentru cei care doresc să gătească mese sănătoase și echilibrate cu ajutorul unui singur dispozitiv.
Uită de stresul preparării mesei, deoarece Intellisteam gestionează procesul de gătit în locul tău și îți asigură mai mult timp pentru relaxare.

Cantitate

Adaugă la favorite

Distribuie

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită*

Plăți sigure

Masa perfect sincronizată

Temporizatorul inteligent încorporat controlează gătirea din fiecare compartiment, asigurând prepararea perfectă a fiecărui fel de mâncare și terminarea procesului de gătire pentru toate felurile în același timp. Acest lucru înseamnă că nu vei mai avea problema felurilor de mâncare negătite suficient sau gătite mai mult decât trebuie. Doar setează timpul de gătire pentru fiecare compartiment și Intellisteam se ocupă de tot restul.

Temporizatoare cu presetare

Cele 8 temporizatoare cu opțiune de presetare ce pot fi programate pentru fiecare compartiment înlătură presupunerile legate de timpul de gătire. Fiind cu adevărat versatile, setările temporizatoarelor pot fi schimbate pentru a se plia preferințelor tale.

Funcția automată de menținere a căldurii

Pentru o mai mare ușurință și adaptabilitate, atunci când preparatele sunt gata, funcția de menținere a căldurii păstrează mâncarea caldă până la 40 de minute, pentru ca tu să o poți servi când dorești.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…

produse similare