ElectrocasniceAparate soup makerSoup Maker Morphy Richards Sauté and Soup
Ofertă -40 %

Soup Maker Morphy Richards Sauté and Soup

Referinţă: 501014EERROM
în stoc
659,00 lei
395,40 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită în perioada 1 - 30 iunie

Adaugă la favorite

Aparatul din inox Soup Maker Morphy Richards Sauté and Soup reprezintă modalitatea ideală și fără bătăi de cap de a face o supă delicioasă, fix așa cum o preferi. Poți economisi mult timp astfel că în numai 21 de minute, te poți așeza la masă cu un castron de supă aburindă, făcută în casă și nutritivă.
Cu noua funcție de sotat poți adăuga acum o aromă mai pătrunzătoare și bogată supei tale, reducând, astfel, și numărul vaselor de spălat!

Distribuie
659,00 lei
395,40 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită
în perioada 1-30 iunie

Plăți sigure

Ușor de utilizat

Soup maker-ul este proiectat pentru a fi simplu și rapid de utilizat. Doar prepară și toacă ingredientele în bucățele, plasează-le în soup maker și alege fie setarea Smooth, fie pe cea Chunky. Pentru cele mai bune rezultate, taie-le în bucăți de 1 - 2 cm pentru a permite o gătire mai rapidă și o pasare mai bună. Panoul de control este ușor de folosit și are un display LED cu cronometru care îți arată exact cât mai are de gătit în timp ce tu te relaxezi și lași soup maker-ul să pregătească supa.

Funcția de sotare

Cu funcția de sotare poți adăuga arome noi supei prin sotarea bucățelelor de ceapă, de șuncă sau de legume în același recipient în care gătești supa, acest lucru reducând numărul vaselor de spălat. Poți face chiar și crutoane în soup maker.

Făcută pe gustul tău

Programul Smooth pasează și gătește supa în doar 21 de minute, în timp ce programul Chunky gătește o supă cu o consistență mai densă în 28 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea consistente pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei este potrivită.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…