ElectrocasniceAparate soup makerSoup Maker Morphy Richards Compact
Ofertă -30 %

Soup Maker Morphy Richards Compact

Referinţă: 501021EERROM
în stoc
429,00 lei
300,30 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Îți prezentăm Soup Maker-ul Compact de la Morphy Richards. Modalitatea ideală și fără bătăi de cap de a prepara o supă delicioasă, fix pe placul tău. În numai 19 minute te poți așeza la masă cu un castron de supă aburindă, făcută în casă și hrănitoare. Spre deosebire de supele cumpărate sau comandate, cu ajutorul acestui aparat de făcut supă, poți pregăti supa în funcție de preferințele tale în materie de aromă și consistență.

Distribuie
429,00 lei
300,30 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

Ușor de utilizat

Soup maker-ul este proiectat pentru a fi simplu și rapid de utilizat. Doar prepară și toacă ingredientele în bucățele, plasează-le în soup maker și alege fie setarea Smooth, fie pe cea Chunky. Pentru cele mai bune rezultate, taie-le în bucăți de 1 - 2 cm pentru a permite o gătire mai rapidă și o pasare mai bună. Panoul de control este ușor de folosit și are un display LED cu un cronometru care îți arată exact cât mai are de gătit supa în timp ce tu te relaxezi și lași aparatul de făcut supă să muncească pentru tine.

Făcută pe gustul tău

Programul “Smooth” al aparatului de făcut supă pasează și gătește supa cremă în doar 19 minute, în timp ce programul “Chunky” gătește o supă clasică cu o consistență mai densă în 25 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea consistente pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei este potrivită.

Elegant, distractiv si practic

Acest soup maker elegant se potrivește cu orice stil de bucătărie, iar datorită design-ului inovator ce permite un volum de 1 litru, poți face până la 3 porții de supă. Soup maker-ul are un înveliș antiaderent ușor de curățat. După ce ți-ai savurat masa, clătește recipientul sub apă, șterge-l cu un burete îmbibat în detergent și aparatul de făcut supă este pregătit pentru următoarea utilizare.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…