ElectrocasniceAparate soup makerSoup Maker Morphy Richards Perfect Soup

Soup Maker Morphy Richards Perfect Soup

Loading reviews...
Referinţă: 501025EER
în stoc
689,00 lei

(TVA Inclus)

Îți prezentăm Soup Maker-ul Perfect Soup de la Morphy Richards - modalitatea ideală și fără bătăi de cap de a prepara o supă delicioasă, pe gustul tău. Folosește cântarul integrat pentru a măsura ingredientele direct în recipientul de preparare și, în 21 de minute, te poți așeza la masă cu un castron de supă aburindă, făcută în casă și super-hrănitoare.

Cantitate

Adaugă la favorite

Distribuie

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită*

Plăți sigure

Cântar integrat

Cântarul integrat asigură o supă perfectă de fiecare dată. Urmărește rețetele incluse și cântărește ingredientele în soup maker pentru rezultate rapide și precise. Cântarul integrat te ajută să îți urmezi planurile de dietă și să creezi porții perfecte de supă.

Ușor de utilizat

Soup maker-ul este proiectat pentru a fi simplu și rapid de utilizat. Doar prepară și toacă ingredientele în bucățele, plasează-le în soup maker și alege fie setarea Smooth, fie Chunky. Pentru cele mai bune rezultate, taie-le în bucăți de 1 - 2 cm pentru a permite o gătire mai rapidă și o pasare mai bună. Panoul de control este ușor de folosit și are un display LED cu cronometru care îți arată exact cât mai are de gătit în timp ce tu te relaxezi și lași soup maker-ul să pregătească supa.

Făcută pe gustul tău

Programul Smooth pisează și gătește supa în doar 21 de minute, în timp ce programul Chunky gătește o supă cu o consistență mai densă în 28 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea consistente pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei este potrivită.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…

produse similare