ElectrocasniceAparate soup makerSoup Maker Morphy Richards Clarity
Ofertă -30 %

Soup Maker Morphy Richards Clarity

Referinţă: 501050EERROM
în stoc
599,00 lei
419,30 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Cel mai nou model din gama de soup makere Morphy Richards este primul aparat care chiar te face să vezi diferența. Recipientul transparent al aparatului de preparat supă îți permite să controlezi consistența supei în toate etapele gătirii. Având transparența sticlei, dar fiind totodată ușor, vasul din plastic Tritan transformă prepararea și servirea supei într-o activitate ușoară.

Distribuie
599,00 lei
419,30 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

Transparent ca sticla

Soup maker-ul Clarity este fabricat din plastic Tritan care are aspectul sticlei, dar este mai ușor, mai rezistent și, spre deosebire de alte plastice, este fără BPA, foarte transparent și mai rezistent la zgârieturi și pete. Fiind transparent, acesta îți permite să supraveghezi prepararea supei și să ajustezi consistența acesteia pentru a te bucura de rezultatul dorit de fiecare dată.

Făcută pe gustul tău

Programul Smooth pasează și gătește supa în doar 21 de minute, în timp ce programul Chunky gătește o supă cu o consistență mai densă în 28 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea mari pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei devine perfectă. Mai mult, programul Drinks îți permite să pregătești smoothie-uri delicioase în doar două minute.

Hrănește întreaga familie

Acest soup maker elegant se potrivește oricărui stil de bucătărie. Datorită design-ului inovativ ce permite atașarea unui vas de 1,6 litri, poți pregăti până la patru porții de supă în același timp. Este ideal pentru a prepara mese rapide pentru invitații tăi sau pentru toți membrii familiei.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…