ElectrocasniceAparate de gatitMasini de facut paineMașină de pâine Morphy Richards Homebake Albă
Ofertă -30 %

Mașină de pâine Morphy Richards Homebake Albă

Referinţă: 502001EERROM
în stoc
659,00 lei
461,30 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Mașina de făcut pâine Morphy Richards Homebake 502001 vine cu un design atrăgător și modern. O largă gamă de funcții și programe îți stă la dispoziție pentru a face o varietate de tipuri de pâine, aluat și multe altele. Aparatul de făcut pâine deține 14 programe presetate, inclusiv programul pentru pâine fără gluten.

Distribuie
659,00 lei
461,30 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

14 programe

Cele 14 programe diferite iți oferă posibilitatea de a folosi mașina de făcut pâine într-un mod creativ. Astfel, poți pregăti nu doar o varietate de pâini diferite, ci și gemuri sau prăjituri. De asemenea, poți pregăti o diversitate de aluaturi potrivite pentru orice rețetă: covrigi, ciabatta, aluaturi din grâu integral, croissante, pască și biscuiți.

Tavă de coacere antiaderentă

Așa cum este specificat și pe cutie - tava de coacere acoperită cu un material antiaderent asigură faptul că pâinea va putea fi scoasă din tavă cu ușurință dupa coacere.

Coacere ușoară

Coacerea poate fi un proces complex, având in vedere că ingredientele trebuie sa fie măsurate în mod exact. Cu mașina de făcut pâine Morphy Richards, nu mai este necesar să cântărești ingredientele. Deoarece funcțiile de măsurare sunt încorporate, nu mai există riscul ca pâinea ta să crească prea mult sau să nu crească suficient.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…