Ofertă -30 %

Aparat de curățat cu abur Morphy Richards 12-în-1

Referinţă: 720512EERROM
în stoc
709,00 lei
496,30 lei

(TVA Inclus)

Livrare gratuită: 1-31 iulie

Adaugă la favorite

Aparatul de curățat cu aburi Morphy Richards 12-în-1 poate fi folosit atât ca mop cu aburi, cât și ca aparat de curățat cu aburi. Pe mopul cu aburi se poate monta acccesoriul pentru covor ce facilitează alunecarea pe covoare pentru o trecere ușoară de la suprafețe dure la carpete. Astfel, mopul cu aburi devine un aparat de curățat covoare cu aburi, ideal pentru o curățenie exemplară. Mai mult, aparatul de mână detașabil permite curățarea eficientă a mai multor tipuri de suprafețe.

Distribuie
709,00 lei
496,30 lei

2 ani garanție

Înlocuirea produsului
în garanție

Livrare gratuită

Plăți sigure

Funcționalitate 12-în-1

Aparatul de curățat cu abur Morphy Richards 12-în-1 face exact ceea ce îi zice numele: îți oferă variante multiple într-un singur aparat. De la podele, plite și tapițerie până la ferestre, aparatul de curățat cu aburi 12 în 1 îți oferă posibilitatea de a curăța toate suprafețele următoare, fără a achiziționa mai multe aparate de curățat: podele dure, covoare, suprafețe de lucru, uși de duș, gresie, chituri, cuptoare, plite, grătare, tapițerie, grătare, robinete, obiecte sanitare.

Rezervor de apă de 380 ml

Rezervorul generos de 380 ml de apă al aparatului multifuncțional de curățat cu aburi te ajută să nu trebuiască să îl umpli prea des sau să întrerupi curățenia în acest sens.

Încălzire rapidă de 30 de secunde

Aparatul de curățat cu aburi are 1600W, ceea ce permite un timp de încălzire mai rapid și mai puțin timp petrecut în așteptarea încălzirii aparatului de curățat. Are capacitatea de a produce abur după doar 30 de secunde. Astfel, fie că îl folosești ca mop cu aburi, fie ca aparat de curățat cu aburi, ești gata de curățenie cât ai clipi.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…