Despre Noi

Peste 90% dintre casele britanice folosesc electrocasnicele mici Morphy Richards pentru o varietate largă de activități.

povestea morphy richards

De peste 84 de ani, Morphy Richards s-a menținut în topul inovatorilor în industria de electrocasnice mici din Europa, atât din punct de vedere tehnologic cât și al designului. De aceea, peste 90% dintre casele britanice folosesc produse Morphy Richards pentru o varietate largă de activități, de la coacerea perfectă a pâinii și călcarea hainelor până la pregătirea supelor delicioase și igienizarea podelelor. Însă nu doar Anglia apreciază acest brand. Produsele Morphy Richards ce acoperă o varietate de categorii de aparate de uz casnic se regăsesc în multe case din jurul lumii.
În fiecare an, peste 5 milioane de produse Morphy Richards sunt vândute, o realizare ce a dus brandul la o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de dolari.

Despre Noi
Despre Noi

Paleta largă de electrocasnice deține tot atâta diversitate în materie de funcționalități, unele dintre ele constituind reale noutăți pentru publicul român menite să îmbunătățească nivelul lor de viață. Misiunea companiei este de a facilita atât confortul cât și eleganța în orice casă modernă și aceasta ne impulsionează în tot ceea ce întreprindem. Un cămin din ziua de azi supus unui stil de viață din ce în ce mai solicitant merită produsele inovatoare de la Morphy Richards ce pot duce muncile casnice la bun sfârșit cu o eficiență sporită. Ne face o deosebită plăcere de a introduce acest nou nivel de confort în casele voastre.

afiliere

Morphy Richards face parte din Grupul Glen Dimplex, fondat în 1973. Grupul reușește să-și mențină o poziție de piață de top în cadrul industriei globale de electrocasnice, înregistrând o activitate intensă în UK, Europa, Canada, America și Orientul Mijlociu. Cu o cifră anuală de afaceri de 1,3 miliarde de dolari la scară internațională, Grupul are în grija sa peste 8.500 de angajați. Deține un portofoliu divers de branduri majore, anume Morphy Richards, EIO Morphy Richards, Dimplex, Aqua Vac, Belling EWT, Goblin, Electromode, Faber, AKO, Glen, Stoves, New World și Riedel.
Glen Dimplex va rămâne proprietate privată și își va sprijini în continuare evoluția în plină desfășurare prin resurse proprii. Investițiile neîntrerupte în construirea de branduri, inovația constantă de produse și furnizarea clienților cu produse la care aspiră au fost fundamentale în drumul către succes. Numărându-se printre brandurile susținute de Grup, Morphy Richards se mândrește cu produse calitative și integre. Suntem dedicați furnizării de produse de înaltă calitate cu un design nou și inspirator și o tehnologie revoluționară.

Despre Noi

Angajamentul nostru

Angajamentul nostru față de public se întinde dincolo de gamele noastre de produse. Suntem alături de tine la orice pas din drumul tău spre modernizarea casei tale, chiar și după ce finalizezi o comandă. Dacă ai orice întrebare despre Morphy Richards sau ai nevoie de asistență pentru a te hotărî asupra ofertei Morphy Richards, îți stăm mereu la dispoziție.

istoria morphy richards

În Iulie 1936, Donal Morphy și Charles Richards înființează Morphy Richards și dezvoltă primul fier de călcat electric din Marea Britanie.
În al Doilea Război Mondial, Morphy Richards semnează o înțelegere contractuală cu guvernul britanic și începe producția de componente pentru aviație.
În 1957 portofoliul de produse începe să includă multe alte categorii precum fierbătoare, uscătoare de păr, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Despre Noi