Avantajele unui aparat de curățat cu abur 12-în-1 de la Morphy Richards

MR124 Rebrand Social Vac Illustration 1080x1080 FRAME2

Apărut pe piață în Marea Britanie, aparatul de curățat cu abur sau mopul cu abur este dispozitivul de curățare ideal. De ce? Poți curată cu abur, fără detergent, orice, de la podea până la tavan. Alegerea noastră este aparatul de curățat cu abur 12-în-1 de la Morphy Richards, cea mai iubita marca britanică de electrocasnice mici, cu o istorie de 87 de ani.

De ce aparatul de curățat cu abur 12-în-1 de la Morphy Richards?

În primul rând, nu sunt necesare substanțe chimice. Aparatul de curățat cu abur funcționează cu apă fierbinte, transformată în abur, fără a adăuga detergent.

Acest echipament este potrivit în special pentru curățarea podelelor dure și a ferestrelor. De asemenea, poți curăța cu ușurință covoare, blaturi, mobilă, grătare și multe alte suprafețe.

Mopul cu abur de la Morphy Richards poate curăța întreagă casă dintr-o singură mișcare și, față de metodele clasice de curățare, oferă o igienizare realizată în profunzime.

Cum funcționează un aparat de curatat cu abur?

Vei igieniza casa fără chimicale – acesta este avantajul aparatului de curățat cu abur! Principiul: trimite un jet de vapori de apă fierbinte pe zona de curățat. O astfel de acțiune îndepărtează petele, îndepărtează depunerile dificile sau chiar curăță suprafețele. Concret, apa este turnată în rezervor. Odată închis capacul, aceasta este adusă la punctul de fierbere, sub presiune. Apoi utilizatorul activează comutatorul și aburul începe să-și facă treaba.

Citește mai mult pe glow.roDistribuie

CELE MAI NOI REȚETE

capul de aspirare al aspiratorului vertical Morphy Richards

Aspiratorul vertical – Ce avantaje are și cum alegi unul bun?

De cum ne trezim de dimineață, apăsăm pe butonul de pornire a electrocasnicelor moderne pentru a ne savura mai bine viața. Cafetiera pregătește boostul aromat de energie, prăjitorul de pâine adaugă crănțănit apetisant micului dejun, iar asta e doar începutul.

Saute Soup Hero

Inspirație din bucătăriile a 3 mămici, pentru tine și familia ta

Copiii au întotdeauna cerințe mai speciale atunci când vine vorba despre alimentația lor, iar refuzul alimentelor hrănitoare și necesare pentru creștere, precum legumele, e destul de comun în rândul lor.

reteta smoothie bowl mango avocado banane min 1

Smoothie bowl mango, avocado, banane by Chef Iulian Mitea

O nouă zi, o nouă rețetă fresh, plină de vitamine. Cu ajutorul Soup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup. O poți prepara în doar câteva minute.

smoothie-banane-ananas-kale

Smoothie de banane, ananas și kale by Chef Iulian Mitea

Răcorește-te cu un smoothie delicios și foarte sănătos, preparat cu ajutorulSoup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup.