Borș acru de cartofi noi, cu leuștean – Morphy Richards

Custom Size – 1@2x 1

Borș acru de cartofi noi, cu leuștean, preparat cu aparatul Soup Maker Total Control de la Morphy Richards

Ingrediente

  • Cartofi noi 400 gr.
  • Ardei roșu ½ buc.
  • Morcov 1 buc.
  • Păstârnac mic ½ buc.
  • Ceapă 1 buc.
  • Ștevie o legătură
  • Lobodă o legătură
  • Leuștean o legătură
  • Pătrunjel ½ legătură
  • Borș 400 ml.
  • Apă 1 litru
  • Sare și piper

Mod de preparare

Pasul 1

Taie legumele și pune-le în aparatul Soup Maker Total Control.

Pasul 2

Toarnă apă până la semnul de porții dorit (pentru această cantitate noi am optat pentru 3 porții).

Pasul 3

Selectează modul Chunky.

Pasul 4

După 15 minute, adaugă loboda și ștevia, ambele tocate grosier, alături de borș.

Pasul 5

Înainte de ultimele două minute ale programului, adaugă pătrunjelul și leușteanul, ambele tocate mărunt.

Pasul 6

Lasă apoi ca programul de gătire să se continue (până la 29 de minute).

Opțional: După ce ai pus borșul în boluri, poți adăuga pe deasupra pătrunjel tocat, alături de leuștean.

Produsul Morphy Richards folosit

Poftă bună!



Distribuie

CELE MAI NOI REȚETE

IMG 20220709 161819

Green Gazpacho by Chef Iulian Mitea

Ideală pentru zilele lungi de vară când dorești să te bucuri de prospețimea legumelor

IMG 20220709 171824

Raspeberry Frozen Icecream by Chef Iulian Mitea

Gustă vara din plin cu un desert pe care il poți crea rapid. Atât de delicios, încât va fi pe placul tuturor.

IMG 20220709 164730

Smoothie Pepene Galben by Chef Iulian Mitea

Pepenele galben, de sezon, nu a arătat niciodată mai bine. Încearcă-l într-o combinație irezistibilă de smoothie ușor și sănătos.

IMG 20220709 144155

Supă Cremă de mazăre și mentă by Chef Iulian Mitea

Un strop de sănătate zilnică, savoare și cremozitate. Prepară această rețetă ca alternativă de prânz sau cină.