Borș acru de cartofi noi, cu leuștean

Borș acru de cartofi noi, cu leuștean, preparat cu aparatul Soup Maker Total Control de la Morphy Richards


Ingrediente:
  • Cartofi noi 400 gr.
  • Ardei roșu ½ buc.
  • Morcov 1 buc.
  • Păstârnac mic ½ buc.
  • Ceapă 1 buc.
  • Ștevie o legătură
  • Lobodă o legătură
  • Leuștean o legătură
  • Pătrunjel ½ legătură
  • Borș 400 ml.
  • Apă 1 litru
  • Sare și piper


Mod de preparare:
  1. Taie legumele și pune-le în aparatul Soup Maker Total Control.
  2. Toarnă apă până la semnul de porții dorit (pentru această cantitate noi am optat pentru 3 porții).
  3. Selectează modul Chunky.
  4. După 15 minute, adaugă loboda și ștevia, ambele tocate grosier, alături de borș.
  5. Înainte de ultimele două minute ale programului, adaugă pătrunjelul și leușteanul, ambele tocate mărunt.
  6. Lasă apoi ca programul de gătire să se continue (până la 29 de minute).

Opțional: După ce ai pus borșul în boluri, poți adăuga pe deasupra pătrunjel tocat, alături de leuștean.


Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu ciolan

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards