Borș acru de cartofi noi, cu leuștean

Borș acru de cartofi noi, cu leuștean, preparat cu aparatul Soup Maker Total Control de la Morphy Richards


Ingrediente:
  • Cartofi noi 400 gr.
  • Ardei roșu ½ buc.
  • Morcov 1 buc.
  • Păstârnac mic ½ buc.
  • Ceapă 1 buc.
  • Ștevie o legătură
  • Lobodă o legătură
  • Leuștean o legătură
  • Pătrunjel ½ legătură
  • Borș 400 ml.
  • Apă 1 litru
  • Sare și piper


Mod de preparare:
  1. Taie legumele și pune-le în aparatul Soup Maker Total Control.
  2. Toarnă apă până la semnul de porții dorit (pentru această cantitate noi am optat pentru 3 porții).
  3. Selectează modul Chunky.
  4. După 15 minute, adaugă loboda și ștevia, ambele tocate grosier, alături de borș.
  5. Înainte de ultimele două minute ale programului, adaugă pătrunjelul și leușteanul, ambele tocate mărunt.
  6. Lasă apoi ca programul de gătire să se continue (până la 29 de minute).

Opțional: După ce ai pus borșul în boluri, poți adăuga pe deasupra pătrunjel tocat, alături de leuștean.


Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Curry pakistanez de legume la aburi (Balti)

Încearcă rețeta de Curry pakistanez de legume la aburi, preparată cu Aparatul de gătit cu aburi Intellisteam de la Morphy Richards

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards