Ciorbă de fasole cu ciolan

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.


Ingrediente:
  • Fasole prefiartă 200 gr
  • Ciolan afumat 150 gr 
  • Ceapă 1 buc.
  • Morcov 1 buc.
  • Apă
  • Ulei
  • Oțet 2 lg.
  • Boia
  • Tarhon
  • Smântână


Mod de preparare:
  1. Călește o ceapă și un morcov ras, în ulei și apă, cu puțină boia.
  2. Pune legumele în vasul aparatului.
  3. Adaugă fasolea.
  4. Adaugă ciolanul afumat.
  5. Pune apă până la semnul indicator Max”.
  6. Setează aparatul pe funcția ”Chunky”. 

Opțional: Adaugă tarhon, 2 linguri de oțet și smântână. Servește cu ardei iute murat și ceapă roșie cu sare.


Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu ciolan

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards