Cum funcționează fierul de călcat fără fir EasyCharge de la Morphy Richards?

Morphy Richards Shot 9 1176f3 min

Fierul de călcat este una din invențiile cele mai iubite de gospodinele din inetraga lume. Ca o curiozitate, știați că primul fier de călcat cu cărbuni încinși a apărut în China, în secolul I î.Hr.? Încă din acele vremuri, oamenii își doreau ca hainele lor să arate îngrijit, iar călcatul era o îndeletnicire cât se poate de serioasă. Primul fier de călcat electric a apărut însă abia în 1882, în Statele Unite ale Americii. După cum vedeți, istoria fierului de călcat este una lungă. Datorită tehnologiei, astăzi există un număr impresionant de astfel de electrocasnice mici, de la stații de călcat, până la fier de călcat fără fir, precum acest minunat model de la Morphy Richards – EasyCharge.

Fierul de călcat fără fir EasyCharge de la Morphy Richards este un aparat electrocasnic extrem de practic. Deoarece este un dispozitiv wireless, cu siguranță ne întrebăm cum poate fi folosit. Vă vom explica aici cum funcționează acest aparat, care revoluționează călcatul oferindu-vă o mare libertate de mișcare.

Dat fiind faptul că este fără fir, acest aparat de uz casnic funcționează prin intermediul unui bloc de energie numit „acumulator de căldură”. Acumulatorul de căldură este poziționat chiar în spatele fierului de călcat. Acest lucru îi conferă așadar o greutate puțin mai mare, spre deosebire de fiarele de călcat cu fir. Totuși, acest lucru nu este un inconvenient, dacă ținem cont de facilitățile pe care le oferă. Acest fier de calcat de la Morphy Richards vine cu o bază ce are sistem de fixare. Această baza vă permite să puneți aparatul pe ea, din orice poziție, facilitând astfel procesul de călcare.

Deci nu vă veți pierde timpul inutil. Fiarele de călcat fără fir au și o baterie încorporată. Funcția acesteia din urmă este de a  vă permite să călcați fără a-l așeza neapărat pe baza de încălzire a fierului de călcat. Dar acest lucru este posibil doar din când în când. Cu toate acestea, EasyCharge are un timp de încălzire foarte rapid!

Citește mai mult pe jurnalulnational.roDistribuie

CELE MAI NOI REȚETE

capul de aspirare al aspiratorului vertical Morphy Richards

Aspiratorul vertical – Ce avantaje are și cum alegi unul bun?

De cum ne trezim de dimineață, apăsăm pe butonul de pornire a electrocasnicelor moderne pentru a ne savura mai bine viața. Cafetiera pregătește boostul aromat de energie, prăjitorul de pâine adaugă crănțănit apetisant micului dejun, iar asta e doar începutul.

Saute Soup Hero

Inspirație din bucătăriile a 3 mămici, pentru tine și familia ta

Copiii au întotdeauna cerințe mai speciale atunci când vine vorba despre alimentația lor, iar refuzul alimentelor hrănitoare și necesare pentru creștere, precum legumele, e destul de comun în rândul lor.

reteta smoothie bowl mango avocado banane min 1

Smoothie bowl mango, avocado, banane by Chef Iulian Mitea

O nouă zi, o nouă rețetă fresh, plină de vitamine. Cu ajutorul Soup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup. O poți prepara în doar câteva minute.

smoothie-banane-ananas-kale

Smoothie de banane, ananas și kale by Chef Iulian Mitea

Răcorește-te cu un smoothie delicios și foarte sănătos, preparat cu ajutorulSoup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup.