De ce să cumpărați un aparat de gătit cu aburi Morphy Richards Intellisteam?

aparat de gatit la aburi feluri mancare preparate la aburi peste la aburi legume la aburi

Trăim într-o perioadă în care “fast living” este un stil de viață. Deși nu este ceva neapărat bun, trebuie să ne adaptăm și să găsim tot felul de soluții pentru a ne ușura anumite aspecte legate de traiul zilnic, ce nu consumă mult timp. Un aparat cu aburi a devenit un aparat esențial în lumea de astăzi. Acest aparat este destinat gătirii la aburi a alimentelor, fiind mult mai eficient față de restul aparatelor disponibile pe piață. Permite gătitul sănătos și dietetic prin păstrarea vitaminelor și mineralelor din alimente. Aparatul poate găti pește, carne, legume și multe alte bunătăți pentru intreagă familie. Acest dispozitiv ajută la menținerea calității meselor și vă economisește mult timp. Alegerea noastră este aparatul de gătit la abur Morphy Richards Intellisteam.

Utilizarea unui aparat de gătit cu aburi Intellisteam este benefică zilnic. Iată de ce:

Simplifică sarcinile de bucătărie

Aparatul nu vă permite doar să gătiți legume. Acest aparat de gatit cu aburi multifuncțional vă permite să gătiți diferite alimente dintr-o singură mișcare. Pur și simplu puneți alimentele în fiecare recipient al aparatului, astfel încât să se aburească încet. De exemplu, aranjați peștele în primul castron, orezul în al doilea și supa în al treilea. Tăiați legumele, carnea și peștele în bucăți egale și puneți alimentele care durează mai mult să se gătească în partea de jos a aparatului, lângă apă, pentru a le face mai ușor de gătit. Gătitul este astfel simplificat, deoarece aparatul de gătit cu abur Morphy Richards Intellisteam vă permite să gătiți în același timp, pentru o masă, trei feluri de mâncare.

Alimentele sunt compartimentate separat, nu etajate, așa cum oferă restul aparatelor de pe piață, astfel că aburul și mirosul nu trec dintr-un compartiment într-altul.

Citește mai mult pe financiarul.roDistribuie

CELE MAI NOI REȚETE

capul de aspirare al aspiratorului vertical Morphy Richards

Aspiratorul vertical – Ce avantaje are și cum alegi unul bun?

De cum ne trezim de dimineață, apăsăm pe butonul de pornire a electrocasnicelor moderne pentru a ne savura mai bine viața. Cafetiera pregătește boostul aromat de energie, prăjitorul de pâine adaugă crănțănit apetisant micului dejun, iar asta e doar începutul.

Saute Soup Hero

Inspirație din bucătăriile a 3 mămici, pentru tine și familia ta

Copiii au întotdeauna cerințe mai speciale atunci când vine vorba despre alimentația lor, iar refuzul alimentelor hrănitoare și necesare pentru creștere, precum legumele, e destul de comun în rândul lor.

reteta smoothie bowl mango avocado banane min 1

Smoothie bowl mango, avocado, banane by Chef Iulian Mitea

O nouă zi, o nouă rețetă fresh, plină de vitamine. Cu ajutorul Soup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup. O poți prepara în doar câteva minute.

smoothie-banane-ananas-kale

Smoothie de banane, ananas și kale by Chef Iulian Mitea

Răcorește-te cu un smoothie delicios și foarte sănătos, preparat cu ajutorulSoup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup.