Postat6 aprilie 2022 înRețete Slow Cooker, Rețetedenicu@evx
Prepară această rețetă lent cu ajutorul aparatului Slow Cooker Morphy Richards Sear and Stew Rose Gold și obține un rezultat spectaculos!
Taiem ceapa si usturoiul julienne, ciupercile se taie pe sferturi, apoi tocam doar coditele patrunjelului pe care le adaugam peste ceapa si usturoi.
Asezam vasul Slowcooker-ului pe foc, adaugand uleiul de masline si untul, apoi sotam amestecul de ceapa, usturoi si codite de patrunjel pentru 3-4 minute.
Adaugam ciupercile si cimbrisorul si le gatim timp de cateva minute pana ce acestea prind putina culoare, apoi asezonam cu sare si piper.
Adaugam pasta de rosii, amestecam putin apoi adaugam faina, fondul de legume si smantana lichida.
Repunem vasul in Slowcooker, asezam capacul, selectam pe modul High si gatim timp de 2 ore.
Cand preparatul este gatit, tocam restul de patrunjel pe care il adaugam in vas si amestecam putin.
Preparatul se serveste cu cateva felii de ciabatta.