Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker – Morphy Richards

banner inspiratie reteta pui inabusit barbeque slow cooker 1 1

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards.

Ingrediente

  • Piept de pui mediu 4 buc.
  • Sos barbeque 400 g
  • Boia afumată 3 lingurițe
  • Pudră chili 3 lingurițe
  • Sare și piper

Mod de preparare

Pasul 1

Unge carnea pe toate părțile cu un amestec din toate condimentele din rețetă și asezonează cu sare și piper. 

Pasul 2

Așază carnea de pui în slow cooker și toarnă peste sosul de barbeque.

Pasul 3

Pune slow cooker-ul pe programul de intensitate mică și setează-l să gătească lent pentru 6 ore.

Pasul 4

După cele 6 ore de program, carnea de pui se va desprinde cu ușurință în fâșii zemoase pe care le vei amesteca bine în sosul de barbeque în care au fost gătite.

Pasul 5

Servește între două chifle cu salată coleslaw sau pe un pat de orez.

Produsul Morphy Richards folosit



Distribuie

CELE MAI NOI REȚETE

IMG 20220709 161819

Green Gazpacho by Chef Iulian Mitea

Ideală pentru zilele lungi de vară când dorești să te bucuri de prospețimea legumelor

IMG 20220709 171824

Raspeberry Frozen Icecream by Chef Iulian Mitea

Gustă vara din plin cu un desert pe care il poți crea rapid. Atât de delicios, încât va fi pe placul tuturor.

IMG 20220709 164730

Smoothie Pepene Galben by Chef Iulian Mitea

Pepenele galben, de sezon, nu a arătat niciodată mai bine. Încearcă-l într-o combinație irezistibilă de smoothie ușor și sănătos.

IMG 20220709 144155

Supă Cremă de mazăre și mentă by Chef Iulian Mitea

Un strop de sănătate zilnică, savoare și cremozitate. Prepară această rețetă ca alternativă de prânz sau cină.