Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards.


Ingrediente:
  • Piept de pui mediu 4 buc.
  • Sos barbeque 400 g
  • Boia afumată 3 lingurițe
  • Pudră chili 3 lingurițe
  • Sare și piper


Mod de preparare:
  1. Unge carnea pe toate părțile cu un amestec din toate condimentele din rețetă și asezonează cu sare și piper. 
  2. Așază carnea de pui în slow cooker și toarnă peste sosul de barbeque.
  3. Pune slow cooker-ul pe programul de intensitate mică și setează-l să gătească lent pentru 6 ore.
  4. După cele 6 ore de program, carnea de pui se va desprinde cu ușurință în fâșii zemoase pe care le vei amesteca bine în sosul de barbeque în care au fost gătite.
  5. Servește între două chifle cu salată coleslaw sau pe un pat de orez.

Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu ciolan

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards