Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards.


Ingrediente:
  • Cartof tăiat cubulețe: 2 buc.
  • Morcov tăiat cubulețe: 1 buc.
  • Păstârnac: 1 felie
  • Praz feliat: 1 buc.
  • Șuncă afumată de casă: 100 gr
  • Tăieței
  • Apă: 350 ml
  • Suc de roșii: 150 ml
  • Cubuleț de supă BIO: 2 buc.


Mod de preparare:
  1. Taie legumele și șunca în bucățele mici. 
  2. Adaugă toate ingredientele în Soup Maker și apasă funcția ”Chunky”.
  3. După cele 26 de minute de program ”Chunky”, servește supa cu smântână.

Poftă bună!



Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu afumătură și tarhon

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards