Supă cremă de ciuperci

Supă cremă de ciuperci, preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards.


Ingrediente pentru 2 porții:
  • Ulei de măsline: 1 lingură
  • Ceapă tăiată fin: 70 g 
  • Cățel mic de usturoi, pisat: 1 buc.
  • Ciuperci feliate: 150 g
  • Piept pui, fiert și tăiat mărunt: 70 g
  • Cartof tăiat cubulețe: 75 g
  • Bază de supă: 600 ml
  • Pătrunjel: 7 g
  • Smântână de gătit: 40 ml
  • Sare, piper, fulgi chili


Mod de preparare:
  1. Într-o tigaie, călește ceapa în ulei de măsline, până devine ușor translucidă.
  2. Adaugă usturoiul și ciupercile și gătește-le la foc mic până se înmoaie.
  3. Fierbe 600 ml apă în care adaugi un cub de vegeta.
  4. Transferă ingredientele în Soup Maker, alături de cartofi, pieptul de pui, pătrunjel și baza de supă. 
  5. Selectează funcția ”Smooth”. 
  6. Condimentează după gust și servește cu smântână de gătit.

Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu ciolan

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards