Supă cremă de ciuperci

Supă cremă de ciuperci, preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards.


Ingrediente pentru 2 porții:
  • Ulei de măsline: 1 lingură
  • Ceapă tăiată fin: 70 g 
  • Cățel mic de usturoi, pisat: 1 buc.
  • Ciuperci feliate: 150 g
  • Piept pui, fiert și tăiat mărunt: 70 g
  • Cartof tăiat cubulețe: 75 g
  • Bază de supă: 600 ml
  • Pătrunjel: 7 g
  • Smântână de gătit: 40 ml
  • Sare, piper, fulgi chili


Mod de preparare:
  1. Într-o tigaie, călește ceapa în ulei de măsline, până devine ușor translucidă.
  2. Adaugă usturoiul și ciupercile și gătește-le la foc mic până se înmoaie.
  3. Fierbe 600 ml apă în care adaugi un cub de vegeta.
  4. Transferă ingredientele în Soup Maker, alături de cartofi, pieptul de pui, pătrunjel și baza de supă. 
  5. Selectează funcția ”Smooth”. 
  6. Condimentează după gust și servește cu smântână de gătit.

Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Curry pakistanez de legume la aburi (Balti)

Încearcă rețeta de Curry pakistanez de legume la aburi, preparată cu Aparatul de gătit cu aburi Intellisteam de la Morphy Richards

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards