Supă cremă de linte roșie

Supă cremă de linte roșie, preparată cu aparatul Soup Maker Total Control de la Morphy Richards


Ingrediente:
  • Linte roșie 160g 
  • Ceapă medie 1 buc.
  • Căței de usturoi 4-5 buc.
  • Morcovi 2 buc.
  • Pastă de tomate 1 lingură 
  • Ulei de măsline 1 lingură 
  • Chimion pudră 1 linguriță 
  • Mentă uscată 1 linguriță 
  • Fulgi de ardei iute ½ linguriță 
  • Lămâie
  • Pătrunjel o legătură
  • Apă 1 litru 
  • Mare și piper proaspăt râșnit


Mod de preparare:
  1. Taie ceapa și morcovul în cuburi,curăță usturoiul și apoi spală foarte bine lintea.
  2. Adaugă legumele în aparatul Soup Maker Total Control, alături de linte, pasta de tomate, uleiul și condimentele.
  3. Toarnă apoi apa peste legume, pune capacul aparatului și selectează numărul de porții – pentru această cantitate îți recomandăm să selectezi 4 porții.
  4. Pentru a obține o supă cremă, este nevoie să selectezi funcția Smooth.
  5. După 20 de minute, supa cremă este gata!

Opțional: dacă îți dorești o textură mai fină, îți recomandăm să selectezi apoi funcția Blend pentru 20 de secunde.

6. După ce ai transferat supa în boluri, presară câțiva fulgi de ardei iute, pătrunjel tocat și niște zeamă de lămâie. 


Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Curry pakistanez de legume la aburi (Balti)

Încearcă rețeta de Curry pakistanez de legume la aburi, preparată cu Aparatul de gătit cu aburi Intellisteam de la Morphy Richards

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards