Supa Gazpacho de post, cu ulei de rozmarin – Morphy Richards

MorphyRichards.Soup .Selects 1 1

Supă Gazpacho de post, cu ulei de rozmarin, gătită cu aparatul Soup Maker Perfect Soup de la Morphy Richards

Ingrediente

  • Pentru supă:
  • Pâine uscată, ruptă bucățele (crutoane) 2 felii
  • Roșii prune, tăiate în sferturi 500g
  • Ceapă roșie, curățată și tocată 1 buc.
  • Căței de usturoi – zdrobiți 2 buc.
  • Busuioc o mână
  • Ardei roșu, iute, tăiat pe lungime 1 buc.
  • Pastă de roșii 100ml
  • Ulei de măsline extravirgin 50ml
  • Oțet 3 linguri
  • Sare de mare 1 linguriță
  • Piper negru
  • Pentru uleiul de rozmarin:
  • Ulei de măsline 100ml
  • Rozmarin 3 tulpini

Mod de preparare

Pasul 1

Adaugă oțetul, uleiul de măsline și sarea. Acoperă apoi bolul și lasă-l la frigider peste noapte (dacă le pregătești în avans). Notă: Pentru arome mai puternice, pregătește pașii 1 și 2 cu o zi înainte, deși pot fi realizați și în aceeași zi. Amestecurile rezistă în frigider până la 3 zile. 

Pasul 2

Pune roșiile, ceapa, usturoiul, busuiocul, pâinea și ardeiul iute într-un bol, apoi amestecă-le bine.

Pasul 3

Pentru uleiul de rozmarin: pune uleiul de măsline și rozmarinul într-o tigaie, apoi lasă-le la foc mic timp de 5 minute.

Pasul 4

Așază ingredientele marinate în Soup Maker, apoi pune capacul aparatului și selectează funcția pentru smoothie / blend. Repetă procesul de blend timp de 4-5 minute, până când vei obține o consistență cât mai netedă.

Pasul 5

Scoate cu atenție capacul, verifică dacă e nevoie să mai adaugi condimente, apoi pune puțin ulei de rozmarin și sare de mare. 

Produsul Morphy Richards folosit

Poftă bună!



Distribuie

CELE MAI NOI REȚETE

IMG 20220709 161819

Green Gazpacho by Chef Iulian Mitea

Ideală pentru zilele lungi de vară când dorești să te bucuri de prospețimea legumelor

IMG 20220709 171824

Raspeberry Frozen Icecream by Chef Iulian Mitea

Gustă vara din plin cu un desert pe care il poți crea rapid. Atât de delicios, încât va fi pe placul tuturor.

IMG 20220709 164730

Smoothie Pepene Galben by Chef Iulian Mitea

Pepenele galben, de sezon, nu a arătat niciodată mai bine. Încearcă-l într-o combinație irezistibilă de smoothie ușor și sănătos.

IMG 20220709 144155

Supă Cremă de mazăre și mentă by Chef Iulian Mitea

Un strop de sănătate zilnică, savoare și cremozitate. Prepară această rețetă ca alternativă de prânz sau cină.