Supă marocană chunky

Supă marocană chunky, preparată cu aparatul Soup Maker Total Control de la Morphy Richards


Ingrediente:
  • Ardei gras roșu 1 buc.
  • Ciorchine de roșii cherry 1 buc.
  • Morcovi mici 2 buc.
  • Ceapă 1 buc. 
  • Căței de usturoi 2 buc.
  • Dovlecel 1 buc.
  • Țelină ¼ buc.
  • Harissa 1 lg.
  • Chimion ½ lg. 
  • Turmeric ½ lg.
  • Ghimbir pudră ½ lg.
  • Baton de scorțișoară ½ lg.
  • Conservă de năut 1 buc.
  • Ulei de măsline 2 linguri 
  • Sare și piper proaspăt râșnit 
  • Pătrunjel opțional
  • Apă 1 litru


Mod de preparare:
  1. Taie legumele în bucăți grosiere, apoi adaugă-le în aparatul Soup Maker Total Control.
  2. Dă usturoiul prin presă, apoi adaugă-l peste legume, alături de condimente.
  3. Pune apoi apa, așază capacul aparatului și selectează funcția Chunky – asta înseamnă că supa va fi una în care ingredientele rămân întregi (pentru o supă cremă alege funcția Smooth).  Pentru această cantitate îți recomandăm să selectezi 4 porții.
  4. După 26 de minute, ia capacul aparatului și pune năutul din conservă.
  5. După 2 minute vei putea savura delicioasa supă.

Opțional: adaugă câteva fire de pătrunjel proaspăt.


Poftă bună!

Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Curry pakistanez de legume la aburi (Balti)

Încearcă rețeta de Curry pakistanez de legume la aburi, preparată cu Aparatul de gătit cu aburi Intellisteam de la Morphy Richards

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker

Pui înăbușit cu sos barbeque la Slow Cooker, preparat cu Slow cooker Sear and Stew de la Morphy Richards