Un Soup Maker Total Control de la Morphy Richards? Iată de ce!

Morphy Richards Day 3 Shot 18 0442f2 min

Îți permite să faci supe în doar câteva minute și cu ușurință. Nu mai vrei să pierzi 1 ora sau mai mult pentru a face o supă simplă sau o ciorbă? Atunci Soup Maker-ul Total Control de la Morphy Richards este prietenul de care ai nevoieși vom vedea de ce!

De ce să alegi un Soup Maker?

Dacă îți plac supele de orice fel, dacă familia ta iubește acest preparat, atunci, cu siguranță, ai nevoie de așa ceva. Într-adevăr, dacă ai nevoie de un aparat doar pentru a-ți pregăti smoothie-ul sau milkshake-ul, atunci Soup Maker-ul nu ți se potrivește. Însă, dacă ești un mare fan al supelor, dar faci și smoothie și milkshake, atunci cu siguranță aparatul de la Morphy Richards te va seduce!

Acest Soup Maker Total Control este dispozitivul ideal pentru supe creme, supe clare și ciorbe gustoase. Datorită diferitelor programe oferite de acest tip de aparat, 9 la număr, care te ajută să pregătești preparate precum supă, supă cremă, ciorbă, chiar și smoothie -uri, sigur nu vei duce lipsă de inspirație.

Mai avansat decât un blender clasic, Soup Maker-ul Total Control îți va permite să amesteci sau să pasezi legumele după preferință, asigurând în același timp gătirea lor.Este o inovație care îi ajută foarte mult pe marii iubitori de supe făcute acasă. Nu este nevoie să monitorizezi gătirea alimentelor: tot ce trebuie să faci este să introduci ingredientele în aparatul de supă, să îl pornești și să aștepți semnalul sonor care indică faptul că preparatul este gata.

Este dispozitivul ideal pentru a face o supă în doar câteva minute. Combinând mai multe funcții, nu îți permite doar să procesezi mâncarea, ci și să o gătești și să o încălzești.

Citește mai mult pe kfetele.roDistribuie

CELE MAI NOI REȚETE

capul de aspirare al aspiratorului vertical Morphy Richards

Aspiratorul vertical – Ce avantaje are și cum alegi unul bun?

De cum ne trezim de dimineață, apăsăm pe butonul de pornire a electrocasnicelor moderne pentru a ne savura mai bine viața. Cafetiera pregătește boostul aromat de energie, prăjitorul de pâine adaugă crănțănit apetisant micului dejun, iar asta e doar începutul.

Saute Soup Hero

Inspirație din bucătăriile a 3 mămici, pentru tine și familia ta

Copiii au întotdeauna cerințe mai speciale atunci când vine vorba despre alimentația lor, iar refuzul alimentelor hrănitoare și necesare pentru creștere, precum legumele, e destul de comun în rândul lor.

reteta smoothie bowl mango avocado banane min 1

Smoothie bowl mango, avocado, banane by Chef Iulian Mitea

O nouă zi, o nouă rețetă fresh, plină de vitamine. Cu ajutorul Soup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup. O poți prepara în doar câteva minute.

smoothie-banane-ananas-kale

Smoothie de banane, ananas și kale by Chef Iulian Mitea

Răcorește-te cu un smoothie delicios și foarte sănătos, preparat cu ajutorulSoup Makerului Morphy Richards Sauté and Soup.