Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.


Ingrediente:
  • Apă 500 ml
  • Ouă 4 buc.
  • Făină 1lg.
  • Smântână grasă 3 lg.
  • Ulei de măsline 1 lg.
  • Pătrunjel
  • Leuștean
  • Leurdă
  • Boia


Mod de preparare:
  1. Pune într-o tigaie pe foc puțin ulei de măsline, o linguriță cu vârf de boia și o linguriță cu vârf de făină.
  2. Când începe să se gătească, adaugă 3 linguri mari de smântână grasă și amestecă rapid. După ce scoți tigaia de pe foc, toarnă 500 ml de apă.
  3. Pune amestecul în Soup Maker-ul Compact și selectează funcția ”Chunky”. După 6 minute, de când a început să fiarbă, ridică capacul și adaugă 4 ouă, câte unul pe rând. 
  4. Pune capacul înapoi și așteaptă să se termine cele 20 de minute rămase din programul ”Chunky”.
  5. Pregătește verdețurile, respectiv pătrunjelul, leușteanul și leurda și adaugă-le după ce programul a ajuns la final.

Poftă bună!



Distribuie

CELE MAI NOI INSPIRAȚII

Ciorbă de fasole cu afumătură și tarhon

Mesaros Denisa a propus o ciorbă de fasole cu ciolan sau Zamă de pășulă denumită în Banat, un fel de mâncare tradițional românesc ce poate fi preparat cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Zamă de ouă

Încearcă zama de ouă propusă de Alina Butnar, cremoasă și cu un gust deosebit de fin, preparată cu ajutorul aparatului Soup Maker Compact de la Morphy Richards.

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată

Supă clară de legume, tăieței și șuncă afumată, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards

Supă cremă de broccoli și cartofi

Supă cremă de broccoli și cartofi, creată de Rațiu Ruxandra și preparată cu Soup Maker Compact de la Morphy Richards