sfaturi și recomandări

Află ultimele sfaturi și recomandări pentru o casă mai fericită, mai bine conectată la stilul tău de viață.

Sfaturi si recomandari

postări pe pagină
1 - 10 de 10
1 iulie 2022
Morphy Richards Day 3 Star Mixer 1035f2 min

De ce să alegi un robot de bucătărie de la Morphy Richards

În ultimul timp, tot mai mulți utilizatori optează pentru aparatură performantă, utilă și multifuncțională pentru bucătărie. În această categorie intră și robotul de bucătărie, care deși este o tendință, este departe de a fi un moft. Acest tip de dispozitiv are multe calități care oferă mari beneficii utilizatorilor lor

24 iunie 2022
capul de aspirare al aspiratorului vertical Morphy Richards

Aspiratorul vertical – Ce avantaje are și cum alegi unul bun?

De cum ne trezim de dimineață, apăsăm pe butonul de pornire a electrocasnicelor moderne pentru a ne savura mai bine viața. Cafetiera pregătește boostul aromat de energie, prăjitorul de pâine adaugă crănțănit apetisant micului dejun, iar asta e doar începutul.

20 mai 2022
Morphy Richards Shot 9 1176f3 min

Cum funcționează fierul de călcat fără fir EasyCharge de la Morphy Richards?

Fierul de călcat este una din invențiile cele mai iubite de gospodinele din inetraga lume. Încă din acele vremuri, oamenii își doreau ca hainele lor să arate îngrijit, iar călcatul era o îndeletnicire cât se poate de serioasă.

20 mai 2022
Morphy Richards Day 3 Shot 18 0442f2 min

Un Soup Maker Total Control de la Morphy Richards? Iată de ce!

Îți permite să faci supe în doar câteva minute și cu ușurință. Nu mai vrei să pierzi 1 ora sau mai mult pentru a face o supă simplă sau o ciorbă? Atunci Soup Maker-ul Total Control de la Morphy Richards este prietenul de care ai nevoieși vom vedea de ce!

20 mai 2022
MR124 Rebrand Social Vac Illustration 1080x1080 FRAME2

Avantajele unui aparat de curățat cu abur 12-în-1 de la Morphy Richards

Apărut pe piață în Marea Britanie, aparatul de curățat cu abur sau mopul cu abur este dispozitivul de curățare ideal. De ce? Poți curată cu abur, fără detergent, orice, de la podea până la tavan.

20 mai 2022
aparat de gatit la aburi feluri mancare preparate la aburi peste la aburi legume la aburi

De ce să cumpărați un aparat de gătit cu aburi Morphy Richards Intellisteam?

Trăim într-o perioadă în care “fast living” este un stil de viață. Deși nu este ceva neapărat bun, trebuie să ne adaptăm și să găsim tot felul de soluții pentru a ne ușura anumite aspecte legate de traiul zilnic, ce nu consumă mult timp. Un aparat cu aburi a devenit un aparat esențial în lumea de astăzi.

19 mai 2022
Bărbat calcă haine greu de călcat în sufragerie

Trucuri pentru a călca ușor cele mai complicate haine

”Cum să calci mai ușor cele mai complicate haine?” este întrebarea cu care începem fiecare sesiune de călcat. Însă trebuie să înțelegem că maldărul de rufe care ne privește cu tristețe dorește și el același lucru: să atingă din nou o formă lină, fără cute.

18 aprilie 2022
eco home cleaning 2022 01 12 00 25 29 utc

Curățenia generală – Recomandări și plan de acțiune

De patru ori pe an, casele noastre primesc o atenție deosebită în ceea ce privește curățenia generală. Această operațiune înseamnă mai mult decât sarcinile săptămânale și cele zilnice de curățenie.

6 aprilie 2022
Fata gateste in bucatarie la robotul de bucatarie

Moduri de a folosi robotul de bucătărie la care nu te-ai gândit

Descoperă ideile inedite de a folosi robotul de bucătărie și bucură-te la maxim de funcțiile acestui aparat esențial. Află mai multe aici!

23 noiembrie 2021
sufragerie rosie dupa curatenie de craciun decorata de craciun

Curățenia de Crăciun

Curățenia de Crăciun ne oferă întotdeauna un amestec eclectic de sentimente.Cu un plan bine pus la punct, lumânări aprinse și colinde de Crăciun pe fundal, oricine poate termina curățenia în casă înainte de sărbători.

postări pe pagină
1 - 10 de 10