Politica de confidențialitate

1.GENERAL

VTEX Ecommerce Platform Limited în beneficiul Morphy Richards Limited Mexborough, sucursala București, ca subsidiară a Morphy Richards UK, împreună cu orice companii ale grupului (”noi” ”nouă” ”al nostru”) sunt dedicați să vă protejeze și respecte confidențialitatea. În sensul legislației privind protecția datelor, noi suntem operatorul de date și vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679 și cu legile naționale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații pentru a înțelege opiniile și practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră personale și modul în care le vom gestiona.

2.VIZITATORII SITE-ULUI NOSTRU WEB

2.1. Putem colecta și prelucra date personale despre dumneavoastră în următoarele circumstanțe:

2.1.1. în cazul în care ne furnizați informații în momentul în care raportați o problemă cu Site-ul nostru, faceți o plângere, solicitați o informație sau dacă ne contactați din orice alt motiv. Dacă ne contactați, este posibil să păstrăm o evidență a corespondenței respective;

2.1.2. detalii ale vizitelor dumneavoastră pe Site incluzând, dar nu limitat la, traficul de date, date despre locație, webloguri și alte date despre comunicare, indiferent dacă acest lucru este necesar în scopuri proprii de facturare sau altfel, și resursele la care accesați (vedeți secțiunea
2.2.2 despre Cookies); și

2.1.3. ori de câte ori ne dezvăluiți informațiile dumneavoastră sau colectăm informații de la dumneavoastră în orice alt mod, prin intermediul Site-ului nostru.

2.2. Putem colecta date și prin următoarele modalități:

2.2.1. Adresa IP
Putem colecta informații despre dispozitivul dumneavoastră, inclusiv acolo unde este disponibilă adresa dumneavoastră de protocol Internet, din motive de protecție împotriva fraudei. De asemenea, putem colecta informații despre sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră și despre tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate agenților noștri de publicitate. De asemenea, putem colecta informații despre sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră și despre tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate agenților de publicitate. Acestea sunt date statistice despre acțiunile și modelele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu identifică nici o persoană.

2.2.2. Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai Site-ului nostru. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Site-ul nostru și, de asemenea, ne permite să îmbunătățim Site-ul. Pentru informații detaliate despre cookie-urile pe care le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind cookie-urile

2.3. Putem să folosim datele dumneavoastră personale pentru interesele noastre legitime pentru :

2.3.1. a vă oferi informații sau servicii pe care ni le-ați solicitat;

2.3.2. a vă permite să participați la opțiunile interactive ale site-ului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru;

2.3.3. a ne asigura că tot conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în cel mai eficient mod pentru dumneavoastră și pentru dispozitivul pe care îl utilizați;

2.3.4. a îmbunătăți site-ul și serviciile noastre;

2.3.5. a procesa și rezolva orice plângeri sau întrebări pe care ni le adresați; și

2.3.6. a vă contacta în scopuri de marketing unde v-ați abonat la acestea (vedeți secțiunea 6 pentru alte detalii).
Link-uri de Site-uri Web
Site-ul nostru poate, din când în când, să conțină link-uri către site-urile web a terților. Vă rugăm să rețineți că, dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, aceste site-uri web vor aplica termeni diferiți pentru colectarea și confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți instrucțiunile /politica de confidențialitate a fiecărui site web pe care îl vizitați.

3.CLIENȚI

3.1. Vom colecta detalii precum nume, prenume, e-mail, adresă, județ, țară, cod poștal, număr de telefon, anul nașterii, informații despre produsele pe care le cumpărați de pe site-ul nostru sau produse de care sunteți interesați, interese personale și preferințe față de produsele noastre, detalii de identificare ale companiei, cum ar fi codul unic de identificare, numărul registrului comerțului național, banca, IBAN, atunci când comandați bunuri sau servicii de la noi, când solicitați informații prin intermediul formularului nostru de contact de pe site-ul nostru web, prin serviciul nostru de asistență pentru clienți adresa de e-mail salut@morphyrichards.com sau numărul de telefon +40316300394. Vom folosi aceste informații pentru a procesa comanda dumneavoastră și pentru a ne respecta obligațiile contractuale.

3.2. Pentru a îndeplini contractul nostru cu dumneavoastră, este posibil să fie necesar să împărtășim date cu caracter personal cu terți, cum ar fi furnizorii de plăți și organizațiile de servicii poștale, pentru a ajuta la livrarea bunurilor sau serviciilor pe care le-ați comandat;

3.3. De asemenea, putem face publicitate feedback-ului dumneavoastră pe site-ul nostru web și în materialele de marketing (supus obținerii consimțământului dumneavoastră prealabil acolo unde este necesar);

3.4. Vom păstra informațiile atâta timp cât va fi necesar acest lucru pentru a vă furniza bunurile sau serviciile comandate de la noi și pentru o perioadă de pana la 6 ani după aceea. În cazul în care v-ați abonat pentru a primi corespondență de marketing de la noi, vom păstra datele dumneavoastră personale pentru perioada descrisă în secțiunea 6 de mai jos.

4.FURNIZORI

Colectarea informațiilor personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail, ID-ul dispozitivului și credențialele contului terță parte (de exemplu, credențialele dumneavoastră de conectare pentru Facebook sau alte site-uri terțe);
Comportamentul tranzacțional din trecut realizat de dumneavoastră asupra Serviciilor;
Informații despre compania dumneavoastră, cum ar fi numele, dimensiunea și locația companiei dumneavoastră și rolul dumneavoastră în cadrul companiei;
Atribute comportamentale sau demografice, atunci când sunt legate de identificatori personali;
Informații obținute de la terți despre interesele dumneavoastră.

VTEX poate colecta, de asemenea, informații suplimentare prin tranzacțiile și utilizarea Serviciilor și site-urilor web non-VTEX, care nu vă dezvăluie identitatea specifică sau nu se referă direct la o persoană. Informațiile suplimentare pot include, dar nu se limitează la:

Adresa protocolului Internet („adresa IP”) și informațiile derivate din adresa dumneavoastră IP, cum ar fi locația dumneavoastră geografică;
Locația geografică care arată unde utilizați dumneavoastră serviciile;
Informații despre dispozitivele dumneavoastră, cum ar fi informațiile conținute în anteturile HTTP (definite mai jos) sau alte semnale ale protocolului de transfer internet, tipul și versiunea browserului sau dispozitivului; sistemul de operare, șiruri de utilizatori și informații despre sau din prezența sau utilizarea „aplicațiilor” pe dispozitivele dumneavoastră mobile, rezoluția ecranului și limba preferată;
ID-uri unice, cum ar fi un cookie plasat pe computerul dumneavoastră, ID-uri de mobil sau dispozitiv;
Date comportamentale și informații despre utilizarea dumneavoastră de Servicii, inclusiv pagini web, site-uri web și zone de conținut vizitate, data și ora activităților;
Căutarea pe web pe care v-ați angajat să o localizați și să navigați la Servicii.

S-ar putea, de asemenea, să colectăm informații suplimentare cu informații personale, cum ar fi colectarea locației geografice de la adresa dumneavoastră IP și combinarea tuturor acestor informații cu date de comportament despre utilizarea serviciilor dumneavoastră cu numele dumneavoastră Dacă combinăm informații suplimentare cu informații personale, vom trata informațiile combinate ca pe niște informații personale.

Este posibil să vă anonimizăm informațiile personale, astfel încât să nu fiți identificați în mod individual și să le oferim și să împărtășim aceste informații partenerilor noștri. De asemenea, putem furniza informații de utilizare atașate partenerilor noștri, care pot folosi aceste informații pentru a înțelege cât de des și în ce mod utilizează serviciile noastre, astfel încât și aceștia să vă poată oferi o experiență online optimă. Cu toate acestea, nu dezvăluim niciodată informații de utilizare atașate unui partener într-un mod care să vă identifice personal, ca persoană.

5.ÎN CAZUL ÎN CARE NU NE FURNIZAȚI DATE PERSONALE

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în temeiul unui contract pe care îl avem cu dumneavoastră și nu furnizați datele atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem efectua contractul pe care îl avem sau încercăm să îl încheiem cu dumneavoastră (de exemplu pentru a vă furniza bunurile sau serviciile noastre). În acest caz, este posibil să trebuiască să anulăm un produs sau un serviciu pe care îl aveți la noi, dar vă vom anunța dacă acesta este cazul la momentul respectiv.

6.MARKETING

6.1. În plus față de utilizările descrise în secțiunile 2-4 de mai sus, unde indicați că doriți să primiți corespondență de marketing de la noi, să vă abonați la listele noastre de corespondență sau buletinele informative, să vă înscrieți la oricare dintre competițiile noastre sau ne furnizați detaliile dumneavoastră la evenimente de lobby, putem folosi datele dumneavoastră personale pentru interesele noastre legitime pentru a vă oferi detalii despre bunurile noastre, serviciile, actualizările de afaceri și evenimentele care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră

6.2. În scopuri statistice și de marketing, vom folosi terțe părți, cum ar fi Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel și alte instrumente necesare pentru a înregistra detalii despre vizita dumneavoastră, inclusiv, dar fără a se limita la, date despre trafic, date despre locație, weblog-uri și alte date de comunicare, precum și pentru a vă trimite oferte personalizate și informații despre produsele noastre, derula campanii de remarketing, trimite buletine informative și alte forme de comunicare.

6.3. Aveți dreptul de a renunța la primirea informațiilor detaliate în secțiunea 6.1 în orice moment. Pentru a renunța la primirea informațiilor puteți să:

6.3.1. selectați căsuța potrivită ce se găsește în formularul în care vă colectăm datele;

6.3.2. să dați click pe butonul de dezabonare (unsubscribe) ce se găsește în orice comunicare primită;

6.3.3. ne trimiteți un email la salut@morphyrichards.com;

6.4. În cazul în care v-ați abonat pentru a primi corespondență de marketing de la noi, vom păstra datele cu caracter personal 2 ani din momentul în care ne furnizați consimțământul dumneavoastră.

7.MONITORIZARE ȘI ÎNREGISTRARE

Putem monitoriza și înregistra comunicările cu dumneavoastră (cum ar fi comunicările telefonice și e-mailurile) în scopul asigurării calității, instruirii și conformității.
PROCESARE AUTOMATĂ
Nu luăm decizii automatizate cu datele dumneavoastră personale.

8.BAZA LEGALĂ PENTRU PROCESAREA DATELOR dumneavoastră PERSONALE

8.1. Vom folosi datele dumneavoastră personale numai acolo unde legea ne permite acest lucru. Cel mai frecvent, vom utiliza datele dumneavoastră personale în următoarele condiții:

8.1.1. pentru executarea unui contract încheiat cu dumneavoastră;;

8.1.2. acolo unde este necesar pentru respectarea unei obligații legale sau de reglementare la care suntem supuși;

8.1.3. acolo unde este necesar pentru a vă proteja interesele vitale cu privire la un produs pe care l-ați achiziționat de la noi;

8.1.4. pentru interesele noastre legitime (așa cum este descris în această politică) și interesele și drepturile fundamentale ale dumneavoastră nu prevalează asupra acestor interese.

9.DIVULGAREA DATELOR PERSONALE CĂTRE TERȚI

9.1. În plus față de terții menționați mai sus, putem dezvălui informațiile dumneavoastră către terți pentru următoarele interese legitime ale noastre, după cum urmează:

9.1.1. către membrii personalului pentru a vă facilita furnizarea de bunuri sau servicii;

9.1.2. către entitățile noastre afiliate pentru a sprijini administrarea internă;

9.1.3. Furnizorii de software IT care găzduiesc site-ul nostru web și stochează date în numele nostru;

9.1.4. consultanți profesioniști, inclusiv consultanți, avocați, bancheri și asigurători care ne oferă servicii de consultanță, bancare, juridice, de asigurări și contabilitate;

9.1.5. Venituri și vamă, autoritățile de reglementare și alte autorități care necesită raportarea activităților de prelucrare în anumite circumstanțe;

9.1.6. terți pe care am putea alege să îi vindem, să transferăm sau să fuzionăm părți din afacerea sau activele noastre. Alternativ, putem căuta să achiziționăm alte afaceri sau să fuzionăm cu acestea. Dacă are loc o schimbare în cadrul afacerii noastre, noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastră personale în același mod ca în această politică de confidențialitate.

9.2. Putem dezvălui date cu caracter personal poliției, organelor de reglementare, consilierilor legali sau terților similari în cazul în care avem obligația legală de a divulga sau partaja date cu caracter personal pentru a ne conforma oricărei obligații legale sau pentru a ne pune în aplicare sau a ne aplica termenii și condițiile site-ului web și alte acorduri; sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța clienților noștri sau a altora. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protecției împotriva fraudei și reducerii riscului de credit.

9.3. Nu vom vinde sau distribui date cu caracter personal către alte organizații fără aprobarea dumneavoastră.

9.4. TRANSFERURI DE DATE TRANSFRONTALIERE
Nu vom transfera datele dumneavoastră personale în afara Spațiului Economic European.

10.SECURITATEA DATELOR

10.1. În cazul în care v-am dat (sau unde ați ales) o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale site-ului nostru, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra acestei parole. Vă rugăm să nu împărtășiți o parolă cu nimeni.

10.2. Din păcate, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru; orice transmisie se realizează pe propriul dumneavoastră risc.

10.3. Informațiile pe care ni le furnizați sunt distribuite pe serverele noastre sigure. Am implementat măsuri fizice, tehnice și organizaționale adecvate menite să vă protejeze informațiile împotriva pierderii accidentale și accesului, utilizării, modificării sau divulgării neautorizate. În plus, limităm accesul la datele personale acelor angajați, agenți, contractanți și alte terțe părți care au o nevoie legitimă de afaceri pentru un astfel de acces.

10.4. ACCESUL LA, ACTUALIZAREA, ȘTERGEREA ȘI RESTRICȚIONAREA UTILIZĂRII DATELOR PERSONALE
Este important ca datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne țineți la curent dacă datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră se modifică.

10.5. Legislația privind protecția datelor vă oferă dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe sau de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal acolo unde a fost furnizat. De asemenea, aveți dreptul de a accesa informațiile deținute despre dumneavoastră și ca acestea să fie furnizate într-o formă inteligibilă. Dacă doriți o copie a unora sau a tuturor informațiilor dumneavoastră personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la salut@morphyrichards.com

10.6. În anumite circumstanțe ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru a respecta cererea dumneavoastră

10.7. Ne puteți cere, de asemenea, să întreprindem următoarele:

10.7.1. actualizați sau modificați datele dumneavoastră personale dacă considerați că acestea sunt inexacte;

10.7.2. eliminați în întregime datele dumneavoastră personale din baza noastră de date;

10.7.3. să vă trimitem copii ale datelor dumneavoastră personale într-un format utilizat în mod obișnuit și să vă transferăm informațiile către o altă entitate unde ne-ați furnizat aceste informații și le procesăm electronic cu acordul dumneavoastră sau, acolo unde este necesar, pentru executarea unui contract; sau
restricționează utilizarea datelor tale personale.

10.8.Putem solicita informații specifice de la dumneavoastră pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și dreptul de acces și să vă furnizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră sau să facem modificările solicitate. Legislația privind protecția datelor ne poate permite sau ne poate solicita să refuzăm să vă oferim acces la unele sau la toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră sau să respectăm orice solicitări formulate în conformitate cu drepturile dumneavoastră menționate mai sus. Dacă nu vă putem oferi acces la datele dumneavoastră personale sau nu putem procesa orice altă solicitare pe care o primim, vă vom informa cu privire la motivele pentru care, sub rezerva oricăror restricții legale sau de reglementare.

10.9. Vă rugăm să trimiteți orice solicitări legate de cele de mai sus către liderul nostru de protecție a datelor la salut@morphyrichards.com

10.10. specificând numele dumneavoastră și acțiunea pe care ați dori să o întreprindem.

11.DREPTUL DE A RETRAGE CONSIMȚĂM NTUL

11.1. În cazul în care v-ați dat consimțământul pentru colectarea, prelucrarea și transferul datelor dumneavoastră personale, aveți dreptul legal de a vă retrage consimțământul în anumite circumstanțe. Pentru a vă retrage consimțământul, dacă este cazul, vă rugăm să ne contactați la salut@morphyrichards.com
.

12.MODIFICĂRI ALE POLITICII NOASTRE DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în orice moment, iar orice modificări pe care le aducem politicii noastre de confidențialitate vor fi postate pe această pagină. Vă vom anunța dacă există modificări ale acestei politici care afectează în mod semnificativ modul în care colectăm, stocăm sau procesăm datele dumneavoastră personale. Dacă dorim să folosim datele dumneavoastră personale colectate anterior în scopuri diferite de cele despre care v-am notificat în momentul colectării, vă vom oferi o notificare și, acolo unde este cerut de lege, vă vom solicita consimțământul, înainte de a utiliza datele dumneavoastră personale pentru o scop nou sau fără legătură. Este posibil să vă procesăm datele personale fără cunoștința sau consimțământul dumneavoastră acolo unde este impus de legea sau reglementările aplicabile.

13.CONTACTAȚI-NE

Am desemnat un responsabil cu protecția datelor pentru a supraveghea respectarea acestei politici de confidențialitate. Dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări cu privire la această politică sau la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să contactați liderul nostru pentru protecția datelor la salut@morphyrichards.com
Aceasta se adaugă dreptului dumneavoastră de a contacta Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru la orice problemă pe care o ridicați la https://www.dataprotection.ro/

Ultima actualizare 22/12/ 2020.