Cum returnez

5. Anularea contractului

5.1 Aveți dreptul (conform paragrafului 5.3) de a anula contractul de vânzare a produselor în orice moment în termen de paisprezece zile de la data primirii produselor (a se vedea mai jos).

5.2 Pentru a vă exercita acest drept, trebuie să trimiteți solicitările dumneavoastră prin intermediul secțiunilor dedicate din site-ul web, oferind detalii despre produsele comandate și despre livrarea lor.

5.3 Dacă vă exercitați dreptul de anulare a unei comenzi după ce v-a fost livrat produsul, veți fi responsabil de returnarea produsului către noi. Produsele vor fi returnate în ambalajul original, fără să fi fost utilizate. Costul returnării produselor către noi este responsabilitatea dumneavoastră.

5.4 Produsele vor fi returnate completând formularul de retur disponibil pe site-ul www.morphyrichards.ro. După transmiterea formularului și procesarea cererii dvs, un curier va lua legătura cu dvs pentru a ridica produsul/produsele pe care doriți să le returnați. Costul transportului, în valoare de 15 lei cu TVA inclus, trebuie achitat curierului la predarea coletului de retur, fiind în sarcina dumneavoastră. Retururile vor fi transmise prin intermediul curierului la următoarea adresă: strada Portului, nr.1 Zona Liberă, Giurgiu. Este necesar să vă asigurați că produsele sunt împachetate corespunzător pentru transport si nu vor fi deteriorate în tranzit. Dacă nu returnați produsele în modul indicat, solicitarea dvs nu va putea fi procesată.

5.5 După recepționarea produsului/produselor returnate, în termen de 14 zile vă vom rambursa suma plătită sau debitată de pe cardul dvs. aferentă produselor returnate. Se va rambursa exclusiv valoarea produsului/produselor achiziționate și returnate. Costurile de transport/livrare achitate în momentul achiziției rămân în sarcina cumpărătorului.

🠔 Înapoi la Termeni și condiții de vânzare, livrare, retur și garanție