Garanție

6. Garanția

6.1 Toate produsele furnizate sunt însoțite de o garanție, iar perioada de timp a acesteia este menționată pe ambalajul produsului (garanția pentru majoritatea produselor comercializate de noi este de 24 de luni).

6.2 Toate serviciile prestate de noi vor fi efectuate cu toată priceperea și grija cuvenită. Această garanție nu vă afectează drepturile legale în calitate de consumator.

6.3 Garanția menționată la punctul 6.1 nu se aplică defectelor rezultate din uzură, daune intenționate, accidente, neglijență din partea dvs. sau din partea unei terțe părți, utilizarea necorespunzătoare, nerespectarea instrucțiunilor noastre sau orice modificare sau reparație efectuată fără aprobarea noastră.

6.5 Dacă produsele furnizate prezintă un defect în perioada de garanție sau aveți orice altă reclamație cu privire la bunuri și / sau servicii, e necesar să ne contactați în scris la adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail prezentata mai jos. Vă rugăm să păstrați chitanța sau o altă dovadă a cumpărării deoarece acestea vor fi solicitate pentru garanție.

🠔 Înapoi la Termeni și condiții de vânzare, livrare, retur și garanție