Livrarea comenzilor

4. Livrarea

4.1 Produsele și/sau serviciile pe care le comandați vor fi expediate la adresa pe care o furnizați atunci când plasați comanda. Livrările și serviciile nu se vor realiza în afara României.

4.2 Dacă la adresa indicată nu este cineva în măsură să accepte livrarea bunurilor și / sau prestarea serviciilor, vi se va comunica o dată alternativă pentru livrare, sau dacă este cazul, o locație de unde produsele pot fi ridicate.

4.3 În cazul în care livrarea și / sau prestarea serviciilor nu se pot face la adresa dvs., vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom rambursa orice sumă care a fost plătită de dvs. sau care a fost debitată de pe cardul dvs. pentru livrare și / sau prestare de servicii.

4.4 Vor fi depuse toate eforturile pentru livrarea produselor și / sau prestarea serviciilor cât mai curând posibil după acceptarea comenzii dvs, într-un termen de maxim 14 zile. Cu toate acestea, nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau deteriorare suferită de dvs. din cauza întârzierii rezonabile sau inevitabile în procesul de livrare. În acest caz, vă vom informa în cel mai scurt timp de situația apărută.

4.5 Odată cu livrarea produselor comandate deveniți proprietarul produselor și sunteți responsabil pentru pierderea sau deteriorarea acestora.

🠔 Înapoi la Termeni și condiții de vânzare, livrare, retur și garanție